Våra lärare

Alla lärare som samarbetar med Ganesha Iyengaryoga Studio är certifierade enligt Yogacharya B.K.S. Iyengar.  Inom Iyengaryoga har lärarna en lång gedigen utbildning och krav på sig att hålla sig uppdaterade med utvecklingen inom Iyengaryoga. Lärarna har goda kunskaper om kroppens anatomi och ser om/hur varje enskild person behöver korrigeras. Yogalärarna på Ganesha har samma utbildning och höga krav på sig som alla världens Iyengaryoga lärare har. Kom och låt dig inspireras av oss!

Iyengaryogans Certifieringsmärke
Alla Iyengar yogalärare är tränade till en mycket hög nivå. Det är en del av varför Iyengar yoga är en av de mest utövade yogametoderna i världen. När du ser detta märke betyder det att en Introduktionslärare har minst tre års erfarenhet av Iyengaryoga med en kvalificerad lärare, efter det en tvåårig lärarutbildning och klarat en rigorös utvärdering. Mellanliggande och seniora lärare har praktiserat och undervisat i många år och har passerat flera utvärderingar. Det ställs krav på alla Iyengar yogalärare att behålla sin professionella utveckling varje år för att få behålla sitt certifikat.
Iyengar Yoga märket är en garanti för kvalitet, klarhet och en djup förståelse av yoga.
 

LISBET VIKMAN
Grundare av Ganesha Iyengar Yoga Studio 
Internationellt Cert. Iyengar lärare Junior 3.

Lisbet har fullföljt en internationell Iyengaryoga-lärarutbildning och hämtar sin kunskap och inspiration genom att studera med erfarna seniorlärare såsom Jayne Orton, Glenn Ceresoli och vid Ramamani Iyengar Yoga Institute i Puna, Indien. Lisbet håller också kurser och workshops i olika städer och länder som är mycket uppskattade. Lisbet har kurser på företag, i skolor och föreningar samt fristående kurser för yoga- och idrottslärare, sjukgymnaster osv. Du kan också boka privatlektioner om du inte vill yoga i grupp.
 "Det är fantastiskt att få inspirera yogautövare i alla åldrar. Det är också hedrande att jag får dela med mig av mina kunskaper och idéer till andra  Iyengaryoga lärare och yogaskolor".

våra mycket uppskattade gästlärare

JAYNE ORTON
Seniorlärare Cert. Iyengaryogalärare.

Seniorlärare och en av de mest omtyckta iyengaryoga lärarna i Europa. Jayne driver Iyengar Yoga Institute of Birmingham och innehar Senior Level III teaching certificate sedan 2000 och Advanced Junior level 1 certificate sedan 2011 inom Iyengaryoga. Hon har undervisat i mer än 30 år vilket gör att hon är en av de mest erfarna yogalärare i Europa. Förutom att hon är trevlig och undervisar på ett personligt sätt kan hon på ett fantastiskt sätt få det svåra att bli enkelt. Hon lägger upp undervisningen så att man kan hänga med på ställningar som man inte trott att man kan klara av. 
Läs mer om Jane på Iyengar Yoga UK hemsida.

 

GLENN CERESOLI
Seniorlärare Cert. Iyengaryogalärare.

Seniorlärare Glenn är en stark lärare med ett mjukt sätt att undervisa. Enkelt, subtilt går man djupt in i sig själv i yogaställningarna. Glenn Ceresoli har lång erfarenhet både som lärare och utövare av Iyengar yoga. En yoga klass med Glenn Ceresoli är en möjlighet att ta del av hans erfarenhet och sitt engagemang att vilja att bryta igenom restriktiva vanor och förhållanden i kroppen / sinnet. Glenn säger: "Attityd och inställning är nyckeln till allt."  
Läs mer om Glenn på han egen hemsida: Yoga Mind